Portaal eMobits APP

Portaal eMobits boordcomputer APP


Portaal eMobits boordcomputer APP

eMobits boordcomputer app wordt geleverd met een back office systeem www.emobits.com. Op het portaal kunt u live volgen op een landkaart, waar uw voertuigen zich bevinden, of ze in beweging zijn, met welke snelheid voertuigen bewegen en in welke richting. Dit alles wordt met diverse methoden snel aan u zichtbaar gemaakt zonder dat u ergens op hoeft te klikken.

De functionaliteiten van het portaal waar eMobits boordcomputer app gekoppeld is:

  • In het portaal kunt u zien hoe lang de chauffeurs ingelogd zijn op de app en met welke activiteiten de voertuigen bezig zijn. U kunt in de cockpit ook historische data raadplegen. Deze historische data kunt u: of op een kaart laten weergeven in de vorm van een gereden route, of u kunt in een tabel bekijken welk activiteiten wanneer en hoe lang uitgevoerd zijn.
  • Het portaal beschikt over een takenvenster, hierin kunt u monitoren welke taken er op het toestel staan, met welke taken uw chauffeur bezig is en welke taken nog uitgevoerd moeten worden.
  • U heeft in het portaal ook de beschikking over een berichten centrum. In het berichten centrum kunt u live alle communicatie / berichten uitwisseling volgen tussen u en al uw voertuigen. U kunt hier ook een nieuw bericht opmaken en opsturen naar uw voertuig. Ook is het mogelijk om groepsberichten te verzenden.