Stalling Module

Stalling Module


Stalling Module

Heeft u afgekoppelde trailers en wilt u graag weten waar ze zich op welk moment bevinden? Wilt u weten met welke truck de trailer is afgekoppeld? Wilt u weten sinds wanneer de trailer afgekoppeld is? Al deze vragen worden beantwoord met de Stalling module oplossing van Erniesoft. Het is voor de transportbedrijven uiterst belangrijk dat er constant inzicht is waar de trailers zich bevinden,  wat de frequentie is qua stilstand en wanneer te trailers aangekoppeld worden. Met de  Stalling module krijgen de transportbedrijven deze inzichten.
De planning wordt op deze manier een stuk efficiënter.

De tijdlijn binnen de Stalling module

De tijdlijn dat is gebruikt binnen de stalling module geeft een moderne visualisatie van gebeurtenissen. De informatie kan vanuit de volgende drie invalshoeken bekeken worden:

  1. Het is mogelijk om de locaties op te vragen van de trailers/containers. Dan worden alle locaties getoond waar trailers/containers staan, hoelang de trailers/containers stil staan, met welke truck zijn de trailers/containers naar de locaties gebracht. Het is uiteraard ook mogelijk om te zien met welk truck de trailers uit de stalling gehaald zijn.
  2. Extra informatie bewaren wordt ook mogelijk. U kunt gebeurtenissen die plaatsvinden tijdens de afkoppel/afzet periode in dit scherm opslaan, om later te kunnen na kijken en/of gebruiken in rapportages.
  3. Documenten die te maken hebben met afkoppelen/afzetten kunnen in dit scherm op het juiste moment bewaard worden.

Voordelen van Stalling Module

  • Altijd op de hoogte van de locatie van uw trailer/container
  • Inzien hoe lang uw trailer/container zich op de locatie bevindt
  • Goed overzicht van de locaties van uw trailers bij stalling
  • Een zeer nauwkeurige ritplanning; Een overzicht van de trailerlocaties maakt het mogelijk een zeer nauwkeurige ritplanning te maken. Een efficiëntere ritplanning voorkomt onnodige kilometers en verlaagt zo het brandstofverbruik en extra kosten.