PDF To Order


PDF To Order

PDF To Order is één van de belangrijkste tool die in e-Lips Community gebruikt wordt. Per dag ontvangen transportbedrijven onwijs veel orders van klanten. Transportplanners zijn dan uren bezig om de transportopdrachten aan te maken in het transport management systeem.

Erniesoft automatiseert geheel dit proces, alle transportopdrachten die als PDF-bestand binnenkomen, kunnen wij met deze tool inlezen in e-Lips transport management systeem van Erniesoft.

De opdrachten die ingelezen worden verschijnen allereerst in het invoerscherm van order aanmaak in e-Lips TMS, zodat de planners  nog wijzigingen kunnen aanbrengen aan de opdracht. Na het opslaan verschijnt de transportopdracht direct op het planbord van e-Lips TMS.

Alle relevante informatie van de PDF-transportopdracht kunt u terug zien op het planbord. Denk hierbij aan de laad/los locaties, containernummer, tarra-gewicht, referentie van de klant en activiteiten. Bovendien wordt de PDF-transportopdracht die u van uw klant heeft ontvangen als bijlage gearchiveerd in de order.

Een hoop voordelen:
· Snel en efficiënt orders inlezen
· Besparing tijd en kosten
· Uitsluiting van fouten