e-Lips Community


e-Lips Community

e-Lips community is het samenwerking platform van e-Lips TMS. Alle e-Lips gebruikers kunnen met elkaar digitaal samenwerken via de community.

Zo kunt u opdrachten met elkaar uitwisselen of kunt u overtollige opdrachten aanbieden of juist op aangeboden opdrachten reageren.

Binnen de Community zijn er verschillende services die gebruik kunnen worden door e-Lips TMS gebruikers.

Order plaatsen in de Community:

Transportbedrijven kunnen onbeperkt orders plaatsen in de Community. Eén van de services is het platform waar vervoerders ritten kunnen aanbieden. Transporteurs kunnen ritten vinden om dure lege ritten te voorkomen.

Order accepteren uit de Community:

Transportbedrijven kunnen onbeperkt orders accepteren uit de Community. Eén van de services is het platform waar vervoerders ritten kunnen accepteren. Transporteurs kunnen ritten vinden om dure lege ritten te voorkomen.

PDF To Order:

PDF To Order is de tool die gebruik wordt om met 1 muisklik de PDF-transportopdrachten in te lezen in e-Lips TMS. Na het succesvol inlezen van de opdrachten verschijnen de orders direct op het planbord van e-Lips TMS. De informatie die op de PDF-transportopdracht staan kunt u terug zien op het planbord en de originele PDF opdrachten worden als bijlage gearchiveerd bij de orders. Dit levert transportbedrijven veel tijdsbesparing op. 

Avantida koppeling (ReUse):

Het aanvragen van het hergebruik van containers loopt via Avantida. Voor e-Lips Community gebruikers betekent dit dat zij hergebruiken niet meer apart hoeven aan te vragen. Binnen e-Lips Community kunt u het hergebruik van containers aanvragen. Dit levert een mooie tijdsbesparing op.