Zomervakantie



Binnenkort start de zomervakantie. Via deze weg wensen we je ook alvast een hele fijne zomer toe namens alle collega’s van Erniesoft.

De zomervakantie staat voor de deur. Voor de één betekent dit even ontspannen en genieten van vrije tijd, voor de ander blijft het een drukke periode. Hoe je de zomer ook doorbrengt, we wensen je veel succes en plezier. Namens alle collega’s van Erniesoft wensen we je alvast een hele fijne zomer!

Update e-Lips TMS

We zijn verheugd te kunnen melden dat de update van e-Lips TMS inmiddels is uitgerold en dat (bijna) alle klanten deze hebben ontvangen. Mocht je de update nog niet hebben ontvangen, laat het ons dan weten zodat we dit kunnen oplossen. Daarnaast zijn we bezig met diverse spannende nieuwe ontwikkelingen die we na de zomerperiode verder onder de aandacht zullen brengen.

Nieuwe Ontwikkelingen 

Bij Erniesoft blijven we continu innoveren om onze producten te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze klanten. We zijn blij om een aantal spannende nieuwe ontwikkelingen aan te kondigen:

  • Pre-Planning: In september zal het pre-planningbord worden geactiveerd voor alle e-Lips TMS-gebruikers. Jullie ontvangen een instructievideo om te leren hoe je dit planbord kunt gebruiken, zodat je optimaal kunt profiteren van deze nieuwe functionaliteit.

  • Sjabloon Orders: Voor het aanmaken van orders introduceren we de mogelijkheid om sjablonen te maken. Hiermee kunnen jullie standaard orders als een sjabloon opslaan. Bij het invoeren van een order kun je dan eenvoudig een sjabloon openen en alleen de velden aanpassen die veranderen.

  • Documenten Mailen vanuit e-Lips: We hebben aan de boordcomputerleveranciers gevraagd of het mogelijk is om documenten direct vanuit e-Lips te mailen. Dit maakt het proces efficiënter en vermindert de administratieve lasten.

  • Digitale eCMR: We gaan CMR-documenten maken die als bijlage vanuit e-Lips naar de boordcomputer worden gestuurd. Hierdoor hebben jullie gelijk digitale eCMR's beschikbaar op de boordcomputer.

We kijken ernaar uit om deze updates met jullie te delen en zijn benieuwd naar jullie feedback.

Namens alle collega’s van Erniesoft wensen we jullie alvast een hele fijne zomer!