Transport Overbeek kiest voor e-Lips TMSDe groep van gerenommeerde containervervoerders binnen de club van e-Lips TMS gebruikers groeit weer.

Met grote vreugde mogen we u meedelen dat Erniesoft B.V. deze week een overeenkomst heeft gesloten met een bekende container vervoerder uit Rotterdam voor de implementatie van e-Lips TMS. Daarmee sluit een belangrijk transport bedrijf zich aan bij onze selecte groep van e-Lips gebruikers.

Int. transport Overbeek heeft deze week besloten om haar huidige TMS te vervangen door e-Lips TMS software. Wij zijn zeer vereerd en blij met de keuze van dhr. K. Overbeek, mede ook omdat onze directeuren in het verleden al een zakelijke band hadden met dit mooie Rotterdamse bedrijf.

Int. transport Overbeek is een bekende zeecontainer vervoerder die dagelijks containers vervoert van en naar de Rotterdamse en Antwerpse havens.

Een breed scala aan automatisering modules zullen geïmplementeerd worden bij int. transport Overbeek. Het reeds aanwezige boordcomputer systeem Transics zal volledig geïntegreerd worden binnen het TMS zodat chauffeurs volledig via e-Lips TMS aangestuurd kunnen worden. Met diverse klanten zullen we EDI verbindingen tot stand brengen om opdrachten te ontvangen en om key-moment-events retour te sturen.

Ook zullen we e-Lips KPI dashboard gaan gebruiken om zowel in de breedte als in de diepte inzichtelijk te maken waar de kosten zitten en waar winst wordt gemaakt. 

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.