Transmeer uit België heeft gekozen voor e-Lips TMS van Erniesoft



Transmeer, gespecialiseerd in containertransport binnen de Benelux, heeft ons e-Lips Transport Management Systeem (TMS) geselecteerd om hun logistieke operaties te optimaliseren en te moderniseren.

๐ƒ๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐๐ข๐ž ๐“๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ณ๐š๐ฅ ๐ž๐ซ๐ฏ๐š๐ซ๐ž๐ง ๐๐จ๐จ๐ซ ๐ž-๐‹๐ข๐ฉ๐ฌ ๐“๐Œ๐’:

Onze innovatieve TMS-oplossing biedt tal van geavanceerde functies die zijn ontworpen om de efficiรซntie en effectiviteit van transportbeheer te maximaliseren:
โœ… Automatisering van Planning tot Facturatie: Een volledig geรฏntegreerd systeem dat het hele proces automatiseert, van planning tot facturatie.
โœ… Koppelingen met Belgische havens: Directe koppelingen met PSA en DP World in Belgiรซ maken het mogelijk om voormeldingen rechtstreeks vanuit ons systeem te doen, wat resulteert in snellere verwerking en minder administratieve rompslomp. Vanuit de planschermen boekt u eenvoudig een timeslot en meldt u รฉรฉn of meerdere containers aan bij de betreffende terminal.
โœ…Voormelden: Portbase Vertrouwensketen.
โœ… Geavanceerde routeplanning: Optimaliseer routes om tijd en brandstof te besparen, operationele kosten te verlagen en de CO2-uitstoot te verminderen.
โœ… Naadloze integratie: Integreer moeiteloos met uw bestaande systemen voor een soepele overgang en verbeterde operationele stroom.
โœ… Dankzij onze uitstekende samenwerking met Belgische terminals biedt e-Lips TMS Belgische transportbedrijven de noodzakelijke tools voor een naadloze en efficiรซnte logistiek.

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐“๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ๐Ÿš›:
Transmeer, bekend om hun betrouwbare en hoogwaardige containertransportdiensten binnen de Benelux. Met een sterke focus op klanttevredenheid en continue verbetering, past de keuze voor e-Lips TMS perfect bij hun streven naar operationele excellentie en innovatie.
We zijn trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om Transmeer te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en het verbeteren van hun logistieke processen.

Wij bedanken Transmeer voor het vertrouwen in Erniesoft en heten hen welkom bij de grote club van tevreden e-Lips TMS-gebruikers!

๐Ÿš€ ๐Ž๐ฉ ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ฌ๐ฎ๐œ๐œ๐ž๐ฌ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐ ! ๐Ÿš€
Benieuwd hoe e-Lips TMS ook uw transportbedrijf kan helpen? Neem contact met ons op voor een demo en ontdek de mogelijkheden!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!
- info@erniesoft.nl
- +31 10 795 1831
๐” ๐ค๐ฎ๐ง๐ญ ๐จ๐จ๐ค ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐ข๐ง๐๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ฐ๐ž๐›๐ฌ๐ข๐ญ๐ž
www.erniesoft.nl.