'PDF To Order zorgt voor het invoeren van groot aantal orders in een korte tijdsbestek'



Henk Dammes BV automatiseert het order invoer met PDF To Order Tool van Erniesoft geïntegreerd in e-Lips TMS

Automatisch order invoeren 

PDF To Order, de nieuwe tool van Erniesoft, zorgt ervoor dat het order invoer proces geautomatiseerd wordt zonder het bouwen van moeilijke koppelingen.
Containervervoerder Henk Dammes uit Bleiswijk heeft het order invoeren geautomatiseerd met PDF To Order tool die geïntegreerd is in e-Lips TMS. "Voor ons is de Tool enorm behulpzaam. Wij gebruiken de Tool vanaf het begin dat wij ook gebruik maken van e-Lips TMS van Erniesoft.", zegt Vincent Schouten, internationaal planner containertransport bij Henk Dammes.

Snelle implementatie

De PDF To Order tool is standaard geïmplementeerd in e-Lips TMS, alle e-Lips TMS gebruikers kunnen hier gebruik van maken. Voor een aantal bedrijven hebben wij al gebruiksklare templates. De transportopdrachten van deze bedrijven kan je in paar secondes converteren naar orders in e-Lips TMS: JCL, Khuene Nagel, Schenker, BDP, DSV, Share Logistics, P&O, Eimskip, JSL, Artmarine, Sibelco, Newport en Combines Cargo Terminal. Zit de klant waar je de transportopdrachten automatisch wil invoeren er niet bij? Dat is geen probleem. Binnen paar weken hebben we een template gebouwd, zodat je niet meer handmatig order hoeft na te typen. 

Vincent Schouten: "Momenteel gebruiken wij de automatische invoer voor twee van onze klanten. Door deze manier van invoeren is het na het slepen puur nog een kwestie van de puntjes op de i zetten met ontbrekende gegevens." Henk Dammes kiest voor een snelle orderverwerking!

Hoe werkt de automatisch order invoer tool?

De PDF To Order tool is geïntegreerd in e-Lips TMS. Dit betekent dat je niet hoeft te investeren in dure koppelingen of modules om het order invoer proces te automatiseren. Met deze tool ben je niet afhankelijk van je opdrachtgever of een softwarebedrijf voor het laten bouwen van een  koppeling. De transportopdrachten van dezelfde klant hebben meestal dezelfde volgorde en structuur. Dit zorgt ervoor dat wij de transportopdrachten kunnen converteren naar orders die zichtbaar worden in het planningsysteem. Door gebruik te maken van templates, is de tool gebruiksklaar voor het converteren van opdrachten naar orders binnen het transport management systeem van Erniesoft. Je sleept de PDF transportopdracht naar het systeem en de order is succesvol aangemaakt. Voordat je de order opslaat, is het mogelijk om wijzigen of aanvullingen te brengen aan de order.
Binnen een paar seconden is de order ingelezen en zichtbaar in het planningsysteem van Erniesoft.
De planners verliezen geen tijd meer aan het handmatig invoeren van orders, maar zijn daadwerkelijk met het vak plannen bezig. Met het automatisch order invoer tool wordt het gehele orderverwerking proces met 200% versneld. Waarom zou je dan handmatig orders typen? Deze tool is de oplossing voor een efficiënte orderverwerking.

Snelle invoer van orders in een korte tijdsbestek zonder typfouten

"De kans op typfouten is aanzienlijk verminderd, aangezien de informatie van de klant één-op- één overgenomen wordt. Daarnaast helpt het ook bij de snelheid van het invoeren van orders. Op die manier is het gemakkelijker om een groot aantal orders in te voeren, in een relatief korter tijdsbestek.", vertelt Vincent Schouten over de PDF To Order Tool.

Transportbedrijven die voor e-Lips TMS kiezen zijn zich bewust van kostenvoordeel en verbeterde winstgevendheid door digitalisering en automatisering. Automatisering levert bedrijven in de transportsector tijd, gemak en geld op.
Investeren in betrouwbare automatiseringsoplossingen is van essentieel belang om de concurrentie positie te verstevigen. In het tijdperk van connected commerce verwachten opdrachtgevers snelle handelingen. Om hierin mee te kunnen gaan moeten transportbedrijven investeren in automatisering. Het automatisch order invoer tool brengt een oplossing voor de duizenden orders die per dag verwerkt moeten worden. 

Henk Dammes

Henk Dammes profiteert van de voordelen van PDF To Order tool, de orders zijn binnen enkele seconden ingelezen en zichtbaar in het transport management systeem van Erniesoft. Geen handmatige invoer, geen onnodige typfouten, geen dure investeringen in een koppeling, je bent niet afhankelijk van je opdrachtgever. De enorme druk die er is om handmatig orders in te typen vervalt, Henk Dammes concentreert zich op een goede planning!

Willen jullie ook samen voorop lopen met 𝐞-𝐋𝐢𝐩𝐬 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐒𝐲𝐬𝐭𝐞𝐞𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐄𝐫𝐧𝐢𝐞𝐬𝐨𝐟𝐭. Neem dan contact met ons op via:
info@erniesoft.nl
- +31 10 795 1831
U kunt ook veel informatie vinden op onze website www.erniesoft.nl.