PDF To Order is dé nieuwe tool van e-Lips Transport Management Systeem



Automatisering en digitalisering van de transportwereld zijn belangrijke kerndoelen van ‘e-Lips Community’.

Komende weken onthullen wij steeds meer nieuws die horen bij e-Lips Community.

PDF To Order is één van de belangrijkste tool die in de Community gebruikt gaat worden. Per dag ontvangen transportbedrijven onwijs veel orders van klanten. Transportplanners zijn dan uren bezig om de transportopdrachten aan te maken in het transport management systeem.

Erniesoft automatiseert geheel deze proces, alle transportopdrachten die als PDF-bestand binnen komen kunnen wij met deze nieuwe tool inlezen in e-Lips transport management systeem van Erniesoft.

De opdrachten die ingelezen worden verschijnen allereerst in het invoerscherm van order aanmaak in e-Lips TMS, zodat de planners  nog wijzigingen kunnen aanbrengen aan de opdracht. Na het opslaan verschijnt de transportopdracht direct op het planbord van e-Lips TMS.

Alle relevante informatie van de PDF-transportopdracht kan je terug zien op het planbord. Denk hierbij aan de laad/los locaties, containernummer, tarra-gewicht, referentie van de klant, activiteiten en noem maar zo op. Bovendien wordt de PDF-transportopdracht die u van uw klant heeft ontvangen als bijlage gearchiveerd in de order.

 

 

Een hoop voordelen:
· Snel en efficiënt orders inlezen
· Besparing tijd en kosten
· Uitsluiting van fouten

 

Willen jullie ook samen voorop lopen met e-Lips Transport Management Systeem. Neem dan contact met ons op via mail: info@erniesoft.nl  of telefonisch: 010-7951831.