Nieuwe Klantenportaal van Erniesoft



Erniesoft introduceert met trots een oplossing voor transportbedrijven: ons gloednieuwe Klantenportaal.

Dit portaal stelt jouw klanten in staat om hun logistieke processen naadloos te beheren, allemaal op één handige plek. Na maanden van intensieve ontwikkeling is het Klantenportaal nu gereed, en we kijken ernaar uit om het te gaan testen met geselecteerde klanten voordat we het officieel lanceren.

Alles-in-één Oplossing voor Jouw Klanten: Belangrijkste Functies van het Klantenportaal

Het Klantenportaal van Erniesoft biedt een scala aan functies die het voor jouw klanten eenvoudig maken om hun orders en facturen te beheren:

  • Ritvolging: Jouw klanten kunnen de voortgang van hun ritten volgen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de status van hun transporten.
  • Direct Toegang tot Facturen: Jouw klanten kunnen hun facturen gemakkelijk bekijken en beheren, waardoor ze altijd inzicht hebben in hun financiële status.
  • Essentiële Documenten Toevoegen: Jouw klanten kunnen belangrijke bijlagen, zoals een getekende CMR, direct aan hun dossiers toevoegen.
  • Nieuwe Orders Downloaden: Jouw klanten krijgen direct toegang tot nieuwe orders en kunnen deze eenvoudig downloaden en beheren.
  • Inzicht in Orderstatistieken: Jouw klanten hebben toegang tot overzichtelijke statistieken over het totaal aantal orders per week, maand en jaar, gepresenteerd in gebruiksvriendelijke widgets.
  • Gedetailleerde Orderinformatie: Jouw klanten kunnen specifieke orderinformatie zoals zegelnummers en containernummers bekijken en toevoegen, wat zorgt voor een nog efficiënter beheer van hun transport.

Een Sneak Peek: Wat Kunnen Jouw Klanten Verwachten?

We zijn verheugd om een exclusieve sneak peek te geven van wat het Klantenportaal te bieden heeft. Het portaal combineert gebruiksgemak met krachtige functionaliteiten, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel wordt voor de klanten van jouw transportbedrijf. De interface is super gebruiksvriendelijk en stelt jouw klanten in staat om zelf te kiezen hoe zij de informatie willen bekijken, bijvoorbeeld in grafieken of diagrammen. Visueel wordt de informatie op een duidelijke en overzichtelijke manier gepresenteerd, wat zorgt voor een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring.

 

 

 

Testfase met Klanten: Feedback van Onschatbare Waarde

Nu de ontwikkeling van het Klantenportaal is afgerond, gaan we over naar de volgende cruciale fase: testen met een select aantal klanten. Dit stelt ons in staat om waardevolle feedback te verzamelen en eventuele laatste verbeteringen door te voeren voordat we het portaal officieel lanceren. De input van jullie helpt ons om het portaal zo gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Blijf Op de Hoogte: De Officiële Lancering Komt Eraan

We zijn er trots op dat we een stap vooruit zetten in de wereld van logistiek beheer, en we kunnen niet wachten om deze ontwikkeling met jullie te delen. Blijf op de hoogte voor meer updates en aankondigingen over de lancering van ons Klantenportaal!

Een Onmisbaar Hulpmiddel voor de Klanten van Jouw Transportbedrijf

Het nieuwe Klantenportaal van Erniesoft biedt een alles-in-één oplossing voor het beheren van logistieke processen. Met functies zoals realtime ritvolging, factuurbeheer, het toevoegen van bijlagen en het downloaden van nieuwe orders, brengt het portaal een ongekende efficiëntie en gemak voor de klanten van jouw transportbedrijf. Na de testfase met onze klanten, zullen we het portaal officieel lanceren. Mis deze innovatieve ontwikkeling niet en blijf op de hoogte voor meer nieuws!