Mutsters transport kiest voor e-Lips TMS



Onlangs heeft Mutsters Transport zijn vertrouwen uitgesproken in Erniesoft. Wij zijn gezamenlijk een overeenkomst aangegaan om e-Lips TMS te integreren in de bedrijfsprocessen van Mutsters Transport.

 

Wij zijn het nieuwe jaar gestart met een geweldig nieuws 🎉. Mutsters Transport uit Zundert heeft gekozen voor e-Lips Transport Management Systeem van Erniesoft💪. Het familiebedrijf is in 1932 opgericht door F. Mutsters. Mutsters Transport is gespecialiseerd in het vervoer van zeecontainer. Het transportbedrijf heeft een wagenpark met 40 trekkende eenheden. Mutsters Transport is een aanwinst voor onze e-Lips Community die binnenkort gelanceerd wordt. Met de e-Lips Community zullen de transportbedrijven met elkaar data delen en meer met elkaar samenwerken om lege kilometers te vermijden, dit zal zorgen voor een daling van Co2-Uitstoot. Met verschillende Auto-Robots van e-Lips zullen we veel kostbare tijd besparen voor kantoormedewerkers. Zo kunnen robots opdrachten voor u digitaliseren en omzetten tot planbord data. Planners kunnen dan op hun gemak slimme planningen maken.

Wij heten Mutsters Transport welkom in de selecte groep e-Lips gebruikers en wensen het gehele team erg veel gemak en gebruikersplezier toe met e-Lips TMS.