MTC Transport B.V. kiest voor e-Lips TMS van Erniesoft!Weer een zeecontainervervoerder die kiest voor de slimme oplossingen van Erniesoft. Wij zijn trots om MTC Transport B.V. als nieuwe klant te mogen verwelkomen!

MTC Transport B.V.
MTC Transport is een wegvervoerder van alle soorten zeecontainers. Het transportbedrijf vervoert zeecontainers voor onder meer rederijen en expediteurs van en naar de Rotterdamse havens.Β 

Implementatie e-Lips TMS
MTC Transport B.V. zal profiteren van de vele voordelen van e-Lips TMS voor haar container vervoer. De voormeld module Portbase wordt geΓ―mplementeerd!Β 
MTC Transport B.V. sluit zich ook aan de Community πŸ’ͺ➑️ Overtollige ritten worden aangeboden aan "e-Lips community". Vanuit de community kunnen andere e-Lips TMS gebruikers de aanbieding zien en hierop reageren. 𝐌𝐒𝐧𝐝𝐞𝐫 π₯𝐞𝐠𝐞 𝐫𝐒𝐭𝐭𝐞𝐧, 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐯𝐫𝐚𝐜𝐑𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐑𝐨𝐠𝐒𝐧𝐠 𝐨𝐦𝐳𝐞𝐭 & 𝐰𝐒𝐧𝐬𝐭 is het gevolg van het gebruik van e-Lips Community!

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking! Wij heten MTC Transport B.V. welkom bij de grote club van tevreden e-Lips TMS gebruikers.

Willen jullie ook samen voorop lopen met 𝐞-𝐋𝐒𝐩𝐬 π“π«πšπ§π¬π©π¨π«π­ 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 π’π²π¬π­πžπžπ¦ 𝐯𝐚𝐧 π„π«π§π’πžπ¬π¨πŸπ­. Neem dan contact met ons op via:
-Β info@erniesoft.nl
- +31 10 795 1831
U kunt ook veel informatie vinden op onze websiteΒ www.erniesoft.nl.