Martson maakt efficiëntie slag door order invoer te automatiseren met PDF To Order tool van Erniesoft.



Martson automatiseert het order invoeren in e-Lips TMS door gebruik te maken van PDF2Order!

PDF2Order Tool in e-Lips Transport Management Systeem van Erniesoft 

Martson haalt meer uit e-Lips Transport management Systeem van Erniesoft door het order invoer te automatiseren met PDF To Order tool:

“Het algemene gebruik hiervan werkt fijn. Zolang de opdracht in de pdf aan de standaard versie wordt gehouden, pakt de Tool deze snel genoeg over om het gebruikelijk te maken.

Vervolgens kan ik zelf redelijk makkelijk de missende details invullen of wijzigen en vervolgens de order op slaan.

Ook was ik blij dat er in het begin goed naar mijn feedback en suggesties werd geluisterd om de Tool aan te passen naar de PDF van deze klant.”

 

Order invoer automatiseren in e-Lips TMS

Van PDF naar opdracht in enkele seconden. Laat "e-Lips community" gevuld met slimme algoritmes voor u werken. Converteer PDF bestanden tot opdrachten in e-Lips TMS. Snel en eenvoudig, zo wordt het invoeren van opdrachten in e-Lips TMS echt een kinderspel.

Bekijk de instructievideo om te zien hoe PDF 2 Order werkt. In dit film wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u van een PDF een opdracht in e-Lips TMS maakt. Bekijk de film voor uitleg en als u nog vragen heeft stel die dan aan ons.

 

Nog geen templates beschikbaar in uw e-Lips TMS! Maar u wilt ook genieten van de voordelen die PDF2Order biedt? Neem dan contact met ons op via info@erniesoft.nl of bel ons +31107951831