Lucasse Transport stapt over naar e-Lips TMS van Erniesoft



Onlangs heeft Lucasse Transport zijn vertrouwen uitgesproken in de samenwerking met Erniesoft. Wij zijn gezamenlijk een overeenkomst aangegaan om e-Lips TMS te integreren in de bedrijfsprocessen van Lucasse Transport.

De keuze voor een compleet TMS systeem gespecialiseerd voor zeecontainervervoerders 

Lucasse Transport was op zoek naar een planningsysteem die het transportbedrijf meer efficiëntie zou geven van planning tot facturatie. De keuze is gevallen bij het TMS systeem van Erniesoft.

Een breed scala aan automatisering modules zullen geïmplementeerd worden:

➡️Voormelden naar Portbase, DP World en PSA terminals 
➡️Er wordt een koppeling gerealiseerd tussen e-Lips TMS en de boordcomputer van Rietveld
➡️Er wordt een koppeling gerealiseerd tussen e-Lips TMS en de boekhoudsoftware Twinfield
➡️Het systeem zal automatisch mail sturen naar de opdrachtgever bij dreigende wachturen en met informatie over het container- en zegelnummer.
➡️Lucasse Transport zal profiteren van de voordelen van e-Lips Community. Met de automatisch order invoer tool PDF To Order wordende PDF transportopdrachten met 1 klik ingelezen in e-Lips TMS. De orders worden met deze tool automatisch ingelezen, zonder investeren in het bouwen van dure koppelingen met de opdrachtgevers.
➡️Lucasse Transport gaat gebruik maken van het platform in e-Lips TMS om ritten met collega-vervoerders uit te wisselen. De TMS van Erniesoft maakt het mogelijk om binnen de community met andere zeecontainer vervoerders samen te werken. Door meer met elkaar samen te werken worden planningen efficiënter. Dat zorgt voor minder lege kilometers waardoor vervoerders CO2 uitstoot kunnen reduceren. Slimme algoritmes houden de planning scherp in de gaten. Wanneer het mogelijk is geeft e-Lips TMS efficiëntie advies aan de planning.

Lucasse Transport

Lucasse Transport Breda B.V.  is in juli 2020 gestart als nieuwe vervoerder in de sector zeecontainervervoer. Dit alles is ontstaan vanuit een passie voor transport en logistiek. Vanuit praktijkervaring zetten ze containertransport vraagstukken om in slimme oplossingen voor de klant. Een duidelijke visie op het gebied van duurzaamheid, kostenbewustzijn en service vormen de uitgangspunten.

 

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking! Wij heten Lucasse Transport welkom bij de grote club van tevreden e-Lips TMS gebruikers.

Willen jullie ook samen voorop lopen met 𝐞-𝐋𝐢𝐩𝐬 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐒𝐲𝐬𝐭𝐞𝐞𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐄𝐫𝐧𝐢𝐞𝐬𝐨𝐟𝐭. Neem dan contact met ons op via:
info@erniesoft.nl
- +31 10 795 1831
U kunt ook veel informatie vinden op onze website www.erniesoft.nl.