Klantendag Erniesoft 2023



We kijken terug op een klantendag met een mooie opkomst, informatieve sessies en leuke, gezellige momenten met onze Erniesoft-klanten.

Op donderdag 16 november 2023 heeft de klantendag van Erniesoft plaatsgevonden. Het was een succesvolle en inspirerende dag samen met onze klanten en collega's. 

We kijken terug op een klantendag met een mooie opkomst, informatieve sessies en leuke, gezellige momenten met onze Erniesoft-klanten. De klantendag stond dit jaar in het teken van de nieuwe update van e-Lips TMS, Portbase vertrouwensketen en de nieuwe ontwikkelingen binnen Erniesoft.

De klantendag begon met een informatieve presentatie waarin we de nieuwe features van e-Lips TMS hebben gedeeld. Hierna heeft Portbase ons verder ingelicht over de vertrouwensketen.

We waren blij met de betrokkenheid van de deelnemers. Er werden veel vragen gesteld en deelnemers gaven bruikbare feedback. Al met al was het een levendige en inspirerende klantendag. Wij zijn dankbaar voor de belangstelling en de inzet van alle betrokkenen en kijken terug op een succesvolle klantendag.

We willen alle deelnemers van harte bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan deze Klantendag. We vonden het mooi om jullie te verwelkomen en we kijken ernaar uit om een vervolg te geven aan de ontmoetingen en gemaakte afspraken. We zetten ons in voor voortdurende ontwikkeling, zodat we voorop blijven lopen en de meest actuele oplossingen aan jullie kunnen bieden.

 

 

Een visuele impressie van Erniesoft Klantendag, https://myalbum.com/album/pd3haXdEWZkaMu/?invite=04cbc4d2-3c9b-4f8b-bca4-ddd536ceb9d3

 

Via deze link kunnen jullie meer informatie vinden over de werking van de Vertrouwensketen in MCA: https://support.portbase.com/kennis/hoe-activeer-ik-de-vertrouwensketen-in-melding-container-achterland/

De algemene landingspagina van de Vertrouwensketen is hier te vinden: https://vertrouwensketen.nl/