K.T. & T. B.V. kiest voor e-Lips TMS en eMobits boordcomputer app van Erniesoft



Wederom geweldig nieuws!!🎉. De groep van gerenommeerde containervervoerders binnen de club van e-Lips TMS gebruikers groeit weer.

Met grote vreugde mogen we u meedelen dat Erniesoft B.V. deze week een overeenkomst heeft gesloten met K.T. & T. B.V. voor de implementatie van e-Lips TMS. Daarmee sluit het transportbedrijf zich aan bij onze selecte groep van e-Lips gebruikers.

K.T. & T. B.V. heeft deze week besloten om haar huidige TMS te vervangen door e-Lips TMS software. Wij zijn zeer vereerd en blij met de keuze van dhr. J.Sagt.

De keuze voor e-Lips TMS en eMobits boordcomputer app van Erniesoft

De voornaamste reden voor K.T. & T. B.V. om te kiezen voor Erniesoft’s e-Lips Transport Management Systeem is ontstaan uit de behoefte voor een stabiele en altijd bruikbare systeem. E-Lips TMS kenmerkt zich vooral om haar stabiliteit, betrouwbaarheid en een hoge uptime van 99,5%. U kunt erop vertrouwen dat wanneer u e-Lips nodig heeft deze ook beschikbaar en bruikbaar is.

Naast dat e-Lips erg stabiel is biedt deze software ook veel mogelijkheden voor verdere automatisering. Deze mogelijkheden variëren van gedeeltelijk automatisch tot volledig automatisch. Zo kunnen zee containers in Rotterdam en Antwerpen automatisch voorgemeld worden vanuit e-Lips. Om tijd te besparen kunnen meerdere containers met één muisklik verzonden worden naar de verschillende terminals. Deze proces automatisering levert K.T. & T. B.V. veel tijd op dat gebruikt gaat worden om data kwaliteit te verbeteren.

Daarnaast gaat K.T. & T. B.V. de boordcomputer app eMobits van Erniesoft gebruiken. Het transportbedrijf gaat eenvoudig ritten van e-Lips TMS naar eMobits boordcomputer app opsturen.

K.T. & T. B.V.

In 1992 is het transportbedrijf gestart onder de naam Johan Sagt internationaal transport. Vanwege de uitbreiding van de activiteiten, is de bedrijfsnaam in 2018 veranderd naar K.T. & T. B.V. (Korn Transport & Trading). K.T. & T. B.V. verzorgt jaarlijks het transport van duizenden zeecontainers in zowel binnen- als buitenland. 

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.