Introductie van de nieuwe WMS oplossing bij Erniesoft



Bij Erniesoft zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om onze klanten te helpen hun logistieke processen te optimaliseren. Met trots kondigen we ons nieuwste project aan: WMS.

De nieuwe WMS oplossing van Erniesoft is een gloednieuw initiatief dat zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. Hoewel de exacte scope van het project nog kan veranderen tijdens de realisatie, willen we u graag een voorproefje geven van wat u kunt verwachten van het eerste eindproduct.

Belangrijkste Functionaliteiten

De nieuwe WMS  oplossing van Erniesoft zal aanvankelijk de basisbenodigdheden bevatten voor het beheren van opslag, inslag, uitslag en facturatie in een magazijn. Hier zijn enkele van de belangrijkste functionaliteiten die u kunt verwachten:

- Registratie van inkomende goederen

- Registratie van uitgaande goederen

- Overzicht van opgeslagen goederen

- Overzicht van te verwachten inkomende en uitgaande goederen

- Facturatie van handlingkosten en opslagkosten

Stamgegevens

We zullen ook stamgegevens bijhouden van verschillende aspecten, waaronder:

- Artikelen (inkomend, uitgaand en opgeslagen in het magazijn)

- Dragers (zoals pallets, big bags, etc.)

- Locaties binnen het magazijn

- Klanten van het magazijn

- Transporteurs die inkomende en uitgaande goederen verzorgen

Technische Aspecten

De nieuwe WMS  oplossing  zal worden ontwikkeld als een online of SAAS-oplossing, waarbij we waarschijnlijk gebruik zullen maken van Microsoft Blazor en een (online) SQL-server als ontwikkeltools. We voorzien dat de hosting van het systeem zal plaatsvinden bij de klant zelf, waardoor ze de flexibiliteit hebben om te kiezen voor een cloud-server voor wereldwijde toegang of een lokale server voor interne toegang.

Toekomstige Uitbreidingen

Gedurende de bouw van het WMS en met voortschrijdend inzicht, kunnen er nog aanvullende stamgegevens en functionaliteiten worden toegevoegd.

We kijken ernaar uit om dit project verder te ontwikkelen en onze klanten te voorzien van een krachtige en gebruiksvriendelijke WMS-oplossing die hun logistieke processen naar een hoger niveau tilt. Blijf op de hoogte voor verdere updates en aankondigingen rondom de nieuwe WMS  oplossing van Erniesoft.