"In korte tijd kunnen wij veel werk in e-Lips zetten en vanuit daar gelijk verder met plannen en de chauffeurs hun transportopdrachten toe sturen."



Mutsters Transport heeft meegedaan met de Pilot van PDF To Order. U leest hieronder de ervaringen van Mutsters Transport over PDF To Order.

"Vanaf half juni werken wij met de pilot van PDF TO Order voor 1 klant. Nu het invoeren van een PDF een simpele handeling is geworden ervaren wij het gemak ervan. Na het inlezen van het PDF bestand controleren wij kort of alle benodigde gegevens bij het invoerscherm te zien zijn. Af en toe passen we gegevens aan of voegen we nog extra informatie toe. Het scheelt ons enorm veel handmatig invoerwerk omdat alle laad / los plaatsen en terminals via het uitlezen van het PDF bestand gelijk volledig en correct in het invoerscherm komen te staan, met bijhorende data, tijden, referenties en goederen gegevens. In korte tijd kunnen wij veel werk in e-Lips zetten en vanuit daar gelijk verder met plannen en de chauffeurs hun transportopdrachten toe sturen."

 

De pilot fase is succesvol beëindigd. Binnenkort gaat deze nieuwe tool Live bij e-Lips TMS gebruikers. 

Automatisering en digitalisering van de transportwereld zijn belangrijke kerndoelen van ‘e-Lips Community’.

Willen jullie ook samen voorop lopen met e-Lips Transport Management Systeem. Neem dan contact met ons op via mail: info@erniesoft.nl  of telefonisch: 010-7951831.