Hoera! Erniesoft viert haar 15-jarig bestaan!



Op 17 april 2022 viert Erniesoft haar 15-jarig bestaan. Dat is een bijzondere mijlpaal die we niet zomaar voorbij kunnen laten gaan en heel graag met jullie willen delen.

 

Erniesoft lanceert eigen online communicatie platform

“e-Lips community”

 

 

UNIEKE OPLOSSING

Op 17 april 2022, de dag dat Erniesoft haar 15 jarige jubileum viert, wordt met een officiële lancering het unieke online platform “e-Lips community” in gebruik genomen.

De community gaat het zeecontainervervoer flink verbeteren. Met algoritmes en standaardisaties worden gegevens snel, probleemloos en volledig uitgewisseld met verschillende partijen. Zo wordt samenwerken simpel en laagdrempelig want het is voor transportbedrijven niet nodig om van te voren veel met elkaar af te stemmen. Hoe meer bedrijven gebruik maken van de community des te meer ze daarvoor beloond zullen worden. Met betrouwbare voorspellingen kun je de beste planningen maken en ben je goed voorbereid op de dag van vervoer. De wetenschap dat je samen kunt werken met honderden collega vervoerders maakt je flexibel en sterk. Dat resulteert uiteindelijk in grotere efficiency voor alle partijen.

En hoe fijn is het dat dit allemaal ook nog gaat resulteren in minder kilometers? Zo zijn we met zijn allen ook nog milieubewust bezig.

 

Vooruitstrevend

Wij geloven dat wij, net zoals we dat 15 jaar geleden hebben gedaan, vandaag weer de TMS markt zullen veranderen. Als marktleider in zeecontainervervoer TMS is Erniesoft altijd innovatief, ambitieus en vooruitstrevend geweest. Daarom bouwen wij ook dagelijks aan de meest geavanceerde systemen voor de transportbedrijven. Met de community denken wij alle verwachtingen te zullen gaan overtreffen en kunnen wij vervoerders nieuwe inzichten en perspectieven bieden en aantonen dat er nog meer mogelijk is in de planning.