HEBRA-GTO stapt over op e-Lips TMS van Erniesoft



Ook in het jaar 2020 zijn we weer druk bezig met het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Wij hebben met HEBRA-GTO uit Rotterdam de overeenkomst ondertekend, we kijken uit naar een mooie samenwerking! Wij heten HEBRA-GTO welkom bij de grote club van tevreden e-Lips gebruikers.

e-Lips Robots aan het werk om zoveel mogelijk te automatiseren bij HEBRA-GTO

Erniesoft gaat zo veel mogelijk automatiseren bij HEBRA-GTO. In gesprek met Fred Visser en Johan Groenevelt van HEBRA-GTO zijn alle wensen naar voren gekomen:

  • Voormelden naar Portbase, DP World en PSA terminals
  • Verschillende Klantkoppelingen zoals met DHL
  • Tradeshift koppeling voor het aanbieden van facturen
  • Boordcomputerkoppeling met VEHCO ATX boordcompuer (Groeneveld)
  • Boekhoudkoppeling met Minox
  • Hiernaast nog veel verschillende vernieuwingen voor HEBRA-GTO

De weg naar betere efficiëntie start met de moderne e-Lips TMS 

Het doel is om efficiëntie te bevorderen en klanten tevreden houden door over meer te beschikken dan alleen basisfuncties zoals order invoer, planning en factureren. Met e-Lips TMS kunt u gegevens inzetten om inzichten op te doen die gunstig voor het bedrijf zijn.

Met de verschillende koppelingen, kunt u beter aan de verwachtingen van klanten voldoen. In het tijdperk van efficiëntie en robotisering verwachten klanten constant updates en meldingen over hun zendingen. Met moderne e-Lips TMS kunt u alle klanten een gepersonaliseerde klantkoppeling aanbieden.

OVER HEBRA-GTO

HebraGTO B.V. is een familiebedrijf met een lange historie. Het is januari 2014 ontstaan uit een samenvoeging van de in 1921 opgerichte Hebra bedrijven en de in 1933 gestarte GTO groep.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, de grootste zeehaven van Europa, stelt HebraGto in staat als een spin het web te kunnen zorgdragen voor alle logistieke wensen op container en tankcontainer gebied. Zowel over de weg, als via rail en water.

Het wagenpark van 
HebraGTO (> 100) is geclusterd op 4 geografische belangrijke punten. Een groot gedeelte van de vloot is gestationeerd in Rotterdam en Antwerpen. Terwijl in het midden van deze belangrijke havens, Zierikzee, ook een deel van de vloot haar thuis basis heeft. Tevens bevinden zich een aantal auto’s zich dagelijks in het Ruhrgebied en hebben de chauffeurs daar hun standplaats.

HebraGTO B.V. heeft alles in huis op het gebied van zeecontainers en iso-tankcontainers.