Fijne Feestdagen



Wat een ongelooflijke reis was 2023 voor ons bij Erniesoft! Terwijl we terugkijken op het afgelopen jaar, zijn we overweldigd door de vooruitgang, prestaties en gemeenschapszin die onze reis hebben gevormd.

Innovatie en Groei: Dit jaar stond in het teken van innovatie en groei. We hebben hard gewerkt aan het verbeteren van onze software e-Lips TMS en het toevoegen van nieuwe functies om ervoor te zorgen dat Erniesoft altijd voldoet aan de behoeften van onze gebruikers. Tijdens de klantendag hebben wij de nieuwe features van e-Lips TMS gepresenteerd. In januari gaan wij starten met het uitrollen van de nieuwe update van e-Lips TMS.

Samenwerking en Feedback: We zijn dankbaar voor de sterke samenwerking met onze gebruikers. Jullie feedback heeft een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van onze software, en we blijven luisteren en leren om onze diensten te verbeteren. Onze gemeenschap is een bron van inspiratie voor ons, en we kijken ernaar uit om samen te blijven groeien.

Erniesoft-familie: Onze Erniesoft-familie is gegroeid, niet alleen in omvang maar ook in diversiteit en talent. We zijn trots op het team dat we hebben opgebouwd en de passie waarmee iedereen bijdraagt aan het succes van Erniesoft. Samen blijven we streven naar uitmuntendheid en innovatie.

Toekomstperspectieven: Terwijl we vooruitkijken, zijn we enthousiast over wat de toekomst in petto heeft voor Erniesoft. We blijven ons inzetten om te voldoen aan de evoluerende behoeften van onze gebruikers en om grenzen te verleggen in de wereld van transport planning systeem.

Dank aan iedereen die deel uitmaakt van de Erniesoft-gemeenschap en voor jullie voortdurende steun. Samen hebben we 2023 tot een onvergetelijk jaar gemaakt. We kijken uit naar een nog helderdere toekomst vol groei, innovatie en succes.

Met onze dank voor de prettige relatie gedurende het afgelopen jaar wensen wij u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Met vriendelijke groet,

Het Erniesoft-team