Erniesoft Introduceert Nieuwe ADR Werkgroep met R.M.I. Global Logistic Services, HebraGTO en Bouwman Logistics B.V.!



De nieuwe ADR-werkgroep introduceert innovatieve oplossingen om de transportveiligheid te verbeteren en e-Lips TMS functionaliteit te optimaliseren.

Verbetering van ADR-naleving: Erniesoft Werkgroep Introduceert Innovaties binnen e-Lips TMS

In de dynamische wereld van transport en logistiek is veiligheid een topprioriteit. Erniesoft, bekend om zijn geavanceerde softwareoplossingen, zet een nieuwe stap richting verbeterde naleving van de ADR (Europese overeenkomst betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg). Een gloednieuwe werkgroep, samengesteld uit drie van onze gewaardeerde klanten, R.M.I. Global Logistic Services, HebraGTO en Bouwman Logistics B.V., is opgericht om onze e-Lips software verder te optimaliseren met betrekking tot ADR-regelgeving.

Waarom ADR belangrijk is

ADR-regelgeving is essentieel voor de veiligheid van het vervoer van gevaarlijke stoffen. Het minimaliseert risico's voor mens, milieu en infrastructuur. Voor transportbedrijven betekent naleving van ADR niet alleen het voldoen aan wettelijke verplichtingen, maar ook het waarborgen van de veiligheid van hun werknemers en de maatschappij.

De Focus van de Werkgroep

De nieuwe werkgroep heeft als doel om te identificeren welke verbeteringen kunnen worden aangebracht in e-Lips TMS om de ADR-naleving verder te optimaliseren. Hierbij zal de bestaande ADR-tabel, die al in e-Lips TMS is geïntegreerd, worden uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Dit betekent niet alleen betere functionaliteit, maar ook een gebruikersvriendelijker systeem dat transportbedrijven helpt om efficiënter en veiliger te opereren.

Klantgericht Samenwerken

R.M.I. Global Logistic Services, HebraGTO en Bouwman Logistics B.V. brengen waardevolle praktijkervaring en inzichten mee naar de werkgroep. Door nauw samen te werken met onze klanten kunnen we gerichte verbeteringen doorvoeren die direct aansluiten op de behoeften van de industrie. Dit klantgerichte samenwerken garandeert dat de ontwikkelde oplossingen praktisch en effectief zijn.

Wat betekent dit voor andere transportbedrijven?

De inspanningen van de werkgroep zullen resulteren in een robuustere versie van e-Lips TMS, specifiek afgestemd op de uitdagingen van het ADR-transport. Dit betekent voor andere transportbedrijven dat ze binnenkort kunnen profiteren van verbeterde software die hen helpt om niet alleen te voldoen aan de ADR-regelgeving, maar ook om hun operationele efficiëntie en veiligheid te verbeteren.

Wordt Vervolgd

De werkzaamheden van de ADR-werkgroep zijn nog in volle gang, en we kijken ernaar uit om binnenkort meer details te delen over de specifieke verbeteringen en nieuwe functies. Houd onze updates in de gaten om te zien hoe deze innovaties uw transportbedrijf kunnen ondersteunen bij het veilig en efficiënt vervoeren van gevaarlijke goederen.

Bij Erniesoft blijven we ons inzetten voor innovatie en samenwerking om de transportsector veiliger en effectiever te maken. De toekomstige verbeteringen in e-Lips TMS zijn een stap in die richting. We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe werkgroep een significante bijdrage zal leveren aan de industrie.

Blijf ons volgen voor meer updates over de vooruitgang van onze ADR-werkgroep en de komende verbeteringen in e-Lips.