Live pilot e-Lips Community: de laatste loodjes



Start Pilot

Bij Erniesoft komen we steeds dichter bij de lancering van e-Lips Community. Wij zijn gestart met de pilot. Wij testen momenteel samen met een aantal klanten PDF To Order. Er worden allerlei tests uitgevoerd. De laatste onvolkomenheden die we zo ontdekken worden opgelost.  

Naar verwachting zal de pilot eind februari eindigen. De klanten die meedoen aan de pilot gaan de Pdf To Order gedurende een aantal weken in de praktijk testen.

De pilot is de laatste stap voordat e-Lips Community daadwerkelijk in gebruik komt. Zodra de beoogde werkwijze is gevalideerd en iedereen akkoord is, kan de Community officieel live. Alle klanten krijgen tijdig bericht over het exacte moment dat de Community live gaat. De verwachting is om in maart de nieuwe tool PDf To Order beschikbaar te stellen voor e-Lips gebruikers. De tool Pdf To Order wordt met een e-Lips update toegevoegd aan uw systeem. e-Lips TMS gebruikers worden binnenkort geïnformeerd over het gebruik van de nieuwe tool PDF To Order. Om uw PDF-opdrachten van uw opdrachtgevers in te lezen in e-Lips worden er door Erniesoft per opdrachtgever certificaten gemaakt. Met een gecertificeerde PDF-opdracht kunt u de opdrachten automatisch inlezen in e-Lips. 

e-Lips Community Fase 1

Met de nieuwe update van e-Lips kunt u gebruik maken van de Community. Bij fase 1 is de slimme tool PDF To Order beschikbaar voor e-Lips gebruikers. Adres Matching is geïmplementeerd, waardoor u geen problemen kan ondervinden met adresvervuiling in uw systeem. 

e-Lips Community Fase 2 en Fase 3

e-Lips Community is nog volop in ontwikkeling. In de volgende fase wordt het matching platform beschikbaar gesteld voor e-Lips gebruikers. Vervoerders kunnen op het platform een vracht aanbieden waarop vervolgens door collega vervoerders kan worden gereageerd voor deze betreffende vracht. Met dit platform richten wij ons op meer efficiëntie in het transport. Lege ritten willen wij voorkomen door de vervoerders te ondersteunen met het vinden van nieuwe ritten. Een adaptieve planning is de uitkomst. In fase 2 van e-Lips Community wordt e-Lips 2 e-Lips beschikbaar gesteld en in Fase 3 e-Lips to ALL. Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte over de verdere ontwikkelingen van fase 2 en 3.