DGF International B.V. kiest voor e-Lips TMS en eMobits boordcomputer app van ErniesoftWeer een transportbedrijf die kiest voor de slimme oplossingen van Erniesoft. Wij zijn trots om DGF International B.V. als nieuwe klant te mogen verwelkomen!

Met grote vreugde mogen we u meedelen dat Erniesoft B.V. een overeenkomst heeft gesloten met DGF International B.V. voor de implementatie van e-Lips TMS en eMobits boordcomputer app van Erniesoft. Daarmee sluit het transportbedrijf zich aan bij onze selecte groep van e-Lips gebruikers.

e-Lips TMS 

Transportbedrijven die voor e-Lips TMS kiezen zijn zich bewust van kostenvoordeel en verbeterde winstgevendheid door digitalisering en automatisering. Digitalisering levert bedrijven in de transportsector tijd, gemak en geld op.
Het hebben van een doelgerichte strategie voor digitalisering van de transportbedrijven is essentieel om er je voordeel mee te doen en gelijke tred te houden met de concurrentie of die zelfs voor te blijven.

DGF International B.V. zal profiteren van de vele voordelen van e-Lips TMS. Het transportbedrijf gaat gebruik maken van de koppeling die wij gebouwd hebben met Portbase voor voormeldingen.

Daarnaast gaat het transportbedrijf de boordcomputer app eMobits van Erniesoft gebruiken. DGF International B.V. gaat eenvoudig ritten van e-Lips TMS naar eMobits boordcomputer app opsturen.

DGF International B.V.

DGF International is een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van zee containers over de weg. DGF International heeft veelal ervaringen om gekoeld of gevaren goederen te vervoeren.
Daarnaast biedt het bedrijf verschillende oplossingen voor het vervoer van goederen over zee, spoor en lucht.
Het opmaken van een douane documenten (invoer/uitvoer/transit), VGM wegingen en het opslaan van goederen behoren ook tot de diensten van DGF International.

Wij heten DGF International B.V. welkom in de selecte groep e-Lips gebruikers en wensen het gehele team erg veel gemak en gebruikersplezier toe met e-Lips TMS.

Als u ook geïnteresseerd bent in wat wij van Erniesoft voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via email info@erniesoft.nl of telefonisch via +31 (0)10-795 18 31.