Containerstatus depots en terminalsMaak kennis met de nieuwste module van e-Lips tms "containerstatus" module. Met de containerstatus module krijgen planners real-time inzicht in de status en beschikbaarheid van hun containers bij verschillende depots en terminals. Met minder arbeid hebben planners meer data beschikbaar in de vertrouwde omgeving, e-Lips planborden.Β 

Een set van slimme en handige tools zorgen samen ervoor dat container statussen bevraagd kunnen worden bij verschillende depots en terminals. Om te achterhalen of containers uitgehaald of ingeleverd kunnen worden.

Elke planner is hier dag in dag uit mee bezig en zelfs meerdere keren op een dag.Β  Je moet hiervoor verschillende sites bezoeken en tussen alle informatie je eigen container selecteren om de status ervan te kunnen achterhalen.

Met de containerstatus module ontzorgen wij de planner en zoekt het systeem op verschillende openbare bronnen de status van de container. Als de informatie eenmaal opgehaald is, wordt deze net zoals voormeld statussen getoond in het planbord.

Planners besparen hiermee veel tijd en hebben actuele data beschikbaar in e-Lips TMS om rekening mee te houden tijdens het maken van de planning.

Willen jullie ook samen voorop lopen met 𝐞-𝐋𝐒𝐩𝐬 π“π«πšπ§π¬π©π¨π«π­ 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 π’π²π¬π­πžπžπ¦ 𝐯𝐚𝐧 π„π«π§π’πžπ¬π¨πŸπ­. Neem dan contact met ons op via:
-Β info@erniesoft.nl
- +31 10 795 1831
U kunt ook veel informatie vinden op onze websiteΒ www.erniesoft.nl.