𝐂𝐨𝐧𝐧𝐞𝐜𝐭 𝐂𝐚𝐫𝐠𝐨 𝐤𝐢𝐞𝐬𝐭 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲-𝗟𝗶𝗽𝘀 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐒𝐲𝐬𝐭𝐞𝐞𝐦 𝘃𝗮𝗻 𝗘𝗿𝗻𝗶𝗲𝘀𝗼𝗳𝘁!



๐‚๐จ๐ง๐ง๐ž๐œ๐ญ ๐‚๐š๐ซ๐ ๐จ ๐ค๐ข๐ž๐ฌ๐ญ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ-๐—Ÿ๐—ถ๐—ฝ๐˜€ ๐“๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐ฆ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—˜๐—ฟ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐—ผ๐—ณ๐˜!

Weer een ๐ณ๐ž๐ž๐œ๐จ๐ง๐ญ๐š๐ข๐ง๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฏ๐จ๐ž๐ซ๐๐ž๐ซ die kiest voor de slimme oplossingen van Erniesoft. Wij zijn trots om Connect Cargo als nieuwe klant te mogen verwelkomen!
Connect Cargo is na een snelle implementatie LIVE gegaan met e-Lips TMS. Het transportbedrijf zal profiteren van de vele voordelen van e-Lips TMS voor haar container vervoer.
Connect Cargo sluit zich hierbij ook aan de Community ๐Ÿ’ชโžก๏ธ Overtollige ritten worden aangeboden aan "e-Lips community". Vanuit de community kunnen andere e-Lips TMS gebruikers de aanbieding zien en hierop reageren. ๐Œ๐ข๐ง๐๐ž๐ซ ๐ฅ๐ž๐ ๐ž ๐ซ๐ข๐ญ๐ญ๐ž๐ง, ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ฏ๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐จ๐ ๐ข๐ง๐  ๐จ๐ฆ๐ณ๐ž๐ญ & ๐ฐ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ is het gevolg van het gebruik van e-Lips Community!

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking! Wij heten Connect Cargo welkom bij de grote club van tevreden e-Lips TMS gebruikers.

Willen jullie ook samen voorop lopen met ๐ž-๐‹๐ข๐ฉ๐ฌ ๐“๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐ฆ ๐ฏ๐š๐ง ๐„๐ซ๐ง๐ข๐ž๐ฌ๐จ๐Ÿ๐ญ. Neem dan contact met ons op via:
-ย info@erniesoft.nl
- +31 10 795 1831
U kunt ook veel informatie vinden op onze websiteย www.erniesoft.nl.