Avantida koppeling LIVE in e-Lips TMS: Naadloze Integratie Voor Efficiënt Containerhergebruik



E-Lips TMS en Avantida Live: Optimaliseer Containerhergebruik met Naadloze Integratie.

Voor transportbedrijven is efficiëntie van cruciaal belang. Elk moment dat kan worden bespaard, elk proces dat geoptimaliseerd kan worden, vertaalt zich direct naar een concurrentievoordeel. In dit kader is de recente integratie tussen e-Lips TMS en Avantida weer een stap voorwaarts. Deze koppeling stelt gebruikers in staat om het hergebruik van containers naadloos en geautomatiseerd af te handelen, rechtstreeks vanuit hun vertrouwde e-Lips TMS omgeving.

Voor e-Lips TMS gebruikers betekent dit een aanzienlijke tijdsbesparing en een vereenvoudiging van het hergebruiksproces van de containers. Geen gedoe meer met aparte aanvragen voor containerhergebruik; alles kan nu rechtstreeks vanuit e-Lips TMS worden afgehandeld.

Hoe werkt de Avantida Koppeling?

De nieuwe Avantida koppeling is geïntegreerd in de Community. Laten we eens kijken naar de stappen die genomen moeten worden om de koppeling met Avantida in e-Lips TMS te gebruiken voor geautomatiseerde aanvragen:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Avantida op dit moment reload-aanvragen ondersteunt en annuleringen mogelijk maakt. Dit houdt in dat gebruikers via e-Lips TMS kunnen aanvragen om containers opnieuw te gebruiken of om een eerder aangevraagde container te annuleren. Bovendien wordt automatisch de actuele prijs opgevraagd en weergegeven, waarna de gebruiker de mogelijkheid heeft om deze prijs te accepteren en de aanvraag voort te zetten, of om er vanaf te zien.

In de planningverkenner van e-Lips TMS kunt u nu gebruikmaken van de Avantida-koppeling voor het maken van reloads en het aanvragen van reloads bij Avantida. Bij elke aanvraag wordt de status weergegeven, waarbij u kunt zien of de aanvraag met succes is verzonden, geaccepteerd, geweigerd of geannuleerd. Tevens kunt u het veld "Reload" zichtbaar maken in de planning verkenner om duidelijker te zien welke ritten reloads zijn. En voor het annuleren van reloadaanvragen bij Avantida zijn er eenvoudige stappen beschikbaar binnen de e-Lips TMS-interface. Bij eventuele fouten wordt uitgebreide informatie weergegeven, waardoor u snel kunt achterhalen wat er mis is gegaan.

Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken, dienen de gebruikers hun e-mailadres waarmee ze zich aanmelden op het Avantida-account op de website, doorgeven aan Erniesoft. Dit stelt ons in staat om de nodige instellingen te configureren. Wij kunnen een API account bij Avantida aanvragen en op uw server en clients instellen. Indien jullie gebruik willen maken van deze nieuwe koppeling, kunnen jullie contact opnemen met Erniesoft om dit te regelen.

Efficiëntie

Het integreren van e-Lips TMS met Avantida opent de deur naar een nieuwe wereld van efficiëntie en gemak voor transportbedrijven. Met deze koppeling wordt het hergebruik van containers een gestroomlijnd proces, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en operationele processen worden geoptimaliseerd.

Voor transportbedrijven die streven naar maximale efficiëntie en concurrentievoordeel, is de integratie tussen e-Lips TMS en Avantida een stap in de juiste richting. Het maakt het beheer van containers eenvoudiger en effectiever dan ooit tevoren, waardoor bedrijven zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: het leveren van uitstekende service aan hun klanten.

Vragen

Als je vragen hebt over de nieuwe Avantida koppeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien jullie gebruik willen maken van deze nieuwe koppeling, kunnen jullie contact opnemen met Erniesoft. We hebben ook een nieuwe handleiding voor het gebruik van de nieuwe koppeling, waarin gedetailleerd wordt uitgelegd hoe deze werkt. We staan klaar om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.