Adres matching met e-Lips Community



De nieuwe tool adres matching van Erniesoft is geïmplementeerd in e-Lips Community.

Adres matching met e-Lips Community

Als u honderden adressen in uw TMS vasthoudt, is er kans op fouten bij orders importeren. Tel daar de fouten op die zijn afgeleid van handmatige adres invoer en het is ook mogelijk dat uw adresgegevens verouderd kunnen raken.

Daar heeft Erniesoft een oplossing voor gevonden

Binnen e-Lips Community is een nieuwe tool ontwikkeld voor adres matching. Om de transportbedrjiven de juiste adressen aan te bieden in e-Lips Community, moet er juiste matches gemaakt worden. Met een special algoritme wordt een adres matching gemaakt en elk adres krijgt een nieuwe e-Lips code. Deze nieuwe e-Lips code zal gebruikt worden voor het correct matchen van nieuwe adressen tijdens orders importeren in e-Lips Community.

Schone adresgegevens zijn van cruciaal belang bij orders importeren. Door het matchen van uw gegevens, verhoogt u de efficiëntie in de hele organisatie en verbetert u de nauwkeurigheid.

Nieuwe Tool Adres Matching in e-Lips Community

Onze tool voor het matchen van adressen vergelijkt de gegevens met de meest up-to-date beschikbare data. Door de tool te gebruiken krijgt u nauwkeurige adressen tijdens het importeren van orders in e-Lips Community. 

De nieuwe tool adres matching van Erniesoft is geïmplementeerd in e-Lips Community.

 

‘e-Lips Community’ wordt een nieuw begrip in de transportwereld. Samen voorop lopen is een keuze die u kan maken.