Alles digitaal

U communiceert met alle betrokkenen digitaal!


Alle gegevens over "internet" snelweg.

"Informatie komt en gaat, allemaal over de digitale snelweg".

"U ontvangt geen telefoon, geen faxbericht en ook geen email  met daarin opdracht informatie, chauffeurs ontvangen geen afgedrukte transportopdrachten... Alles gaat digitaal".

Wat is alles digitaal?

Kort gezegd gaat alles via computers, tablets, telefoons en boordcomputers. Vanaf het ontvangen van opdrachten, maken van een planning, aansturen van materiaal en chauffeurs tot aan het opstellen en versturen van facturen alles gaat paperless maar ook zonder directe contact (telefonisch).

Systemen praten met elkaar, sturen en ontvangen gegevens van elkaar volgens vooraf afgesproken afspraken.

Waarom alles digitaal?

Digitaal werken heeft tal loze voordelen voor alle partijen. De aller belangrijkste voordeel is dat fouten worden voorkomen. Hoe? Omdat dezelfde gegeven niet telkens opnieuw vastgelegd hoeft te worden dus kan het ook niet fout gaan. Daarnaast verloopt de informatie stroom beide kanten op snel. Als informatie bekend is in 1 systeem, dan wordt deze meteen doorgestuurd naar de andere systemen. Iedereen kan snel gebruik maken van beschikbare informatie zodat de processen sneller worden uitgevoerd.

Onderaan de streep moet digitaliseren u twee belangrijke winstpunten opleveren. Als eerst moet uw service graad naar uw opdrachtgevers toe strek zijn verbeterd. En als tweede u zou snel opdrachten moeten kunnen factureren en uw facturen betaald krijgen omdat gegevens tussen uw systeem en uw opdrachtgever synchroon lopen met elkaar.

Hoe alles digitaal?

Om te beginnen moet u opdrachten digitaal ontvangen. Erniesoft heeft op dit moment al meer dan 120 verschillende koppelingen met bedrijven om opdrachten digitaal te ontvangen.

Daarna moet uw chauffeur zijn uitgerust met de eMobits app van Erniesoft. Dan kunt u ritten die u gemaakt en gepland heeft met 1 muisklik digitaal doorsturen naar uw chauffeur. Als uw chauffeur de taken afwerkt op zijn telefoon dan voedt hij/zij meteen e-Lips met waarde volle informatie zoals tijden maar ook met gewichten, zegelnummers, containernummers, scan van CMR, weight-ticket, interchange etc.

Vervolgens stuurt e-Lips real-time informatie retour naar uw opdrachtgevers. Dit doet zij bijvoorbeeld met de communicator. 

In de avond uren worden afgeronde ritten automatisch getarifeerd volgens de tarievenboek in e-Lips. Een dag later of einde van de week worden de facturen gemaakt en verzonden per email inclusief een inlees bestand voor de boekhoudsysteem van uw klant. Dan hoeven zij de factuur ook niet handmatig in de te kloppen.