Nieuwe update van e-Lips TMS nu beschikbaar!



Erniesoft kondigt met trots de lancering aan van de nieuwste update van e-Lips TMS.

Release Notes

Deze nieuwste update brengt een reeks verbeteringen en nieuwe functies met zich mee, waardoor gebruikers nog meer controle en efficiëntie krijgen bij het beheren van hun transportactiviteiten.

Deze update richt zich op het verbeteren van verschillende aspecten van e-Lips TMS om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van de logistieke sector. Van het verbeteren van de gebruikerservaring tot het toevoegen van nieuwe functies voor een geoptimaliseerd systeem, de nieuwe update belooft een nog naadlozere en effectievere ervaring voor gebruikers.

Hoewel we hier de hoogtepunten van de update kunnen delen, nodigen we onze gewaardeerde gebruikers uit om de volledige details te bekijken in de release notes. Daar vindt u een diepgaande beschrijving van alle veranderingen, inclusief verbeteringen en nieuwe functies die zijn toegevoegd aan e-Lips TMS.

Nieuwe Functies 

We zijn vooral enthousiast over enkele opmerkelijke toevoegingen, waaronder de integratie van e-Lips Community met nieuwe mogelijkheden, waarmee gebruikers kunnen profiteren van een interactief platform voor het samenwerken met andere e-Lips gebruikers. De nieuwe Avantida koppeling is toegevoegd aan de Community. De PDF To Order tool heeft nieuwe functionaliteiten gekregen, met de nieuwe update is het mogelijk om meerdere PDF-transportopdrachten in een keer in te te lezen in e-Lips TMS. De nieuwe Voormeld Module met de Vertrouwensketen is geïntegreerd en kan met de nieuwe update gebruikt worden door alle e-Lips TMS gebruikers. Ook de introductie van de nieuwe Pre-Planbord module belooft gebruikers meer controle en flexibiliteit bij het plannen van hun transportactiviteiten.

Daarnaast zijn er verschillende verbeteringen aangebracht in standaardfuncties, zoals contractfunctionaliteiten, om gebruikers een verbeterde en meer gepersonaliseerde ervaring te bieden. 

Upgraden naar de nieuwste versie 

Voor gebruikers die meer willen weten over deze nieuwe update en gedetailleerde informatie willen over alle veranderingen, raden we aan om de release notes te raadplegen. Hier vindt u alles wat u moet weten over de nieuwste versie van e-Lips TMS.

Bij Erniesoft blijven we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die onze klanten helpen hun transport- en logistieke uitdagingen aan te pakken. We kijken ernaar uit om samen met onze gebruikers te blijven groeien en te evolueren in deze snel veranderende industrie.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of ondersteuning nodig heeft bij het upgraden naar de nieuwste versie van e-Lips TMS. Ons team staat altijd voor u klaar om te helpen.