Meer inzicht in levertijden van pallets door gebruik te maken van e-Lips TMS van Erniesoft



Het automatiseren van taken binnen een transportbedrijf is waar Erniesoft naar streeft!

Met e-Lips Transport Management Systeem is het mogelijk om informatievoorziening schematisch op vooraf ingestelde tijden automatisch uit te laten voeren. 
Palletcentrale maakt gebruik van deze geautomatiseerde functionaliteit die beschikbaar is in e-Lips TMS.

Palletcentrale over innovatie met e-Lips TMS

In het eerste kwartaal van 2022 hebben wij verbeteringen doorgevoerd in de informatievoorziening richting onze klanten. Zij ontvangen nu voorafgaand aan de levering een e-mail met een tijdvak van twee uur, waarbinnen onze chauffeurs arriveren. De e-mail wordt een dag voor levering verzonden.

De e-mails worden geautomatiseerd verzonden op basis van onze transportprocessen en geven een zeer betrouwbaar beeld van de levering.

Wij zijn blij deze mooie toevoeging aan onze totaalservice succesvol te hebben afgerond. Dit is mede te danken aan de prettige samenwerking met Erniesoft .

Wij blijven onze service doorlopend verbeteren. Er wordt al gewerkt aan de volgende fase in onze informatievoorziening met betrekking tot transport. 

 

Palletcentrale

Palletcentrale is gespecialiseerd in het in- en verkopen van gebruikte pallets. Tegenwoordig produceert de Palletcentrale ook eigen pallets. Palletcentrale is ruim 50 jaar een begrip op het gebied van de in- en verkoop van gebruikte pallets. Met een eigen fabriek en alle disciplines biedt Palletcentrale totaaloplossing voor iedere klant. Dit doet Palletcentrale vanuit 6 vestigingen en met ruim 30 eigen vrachtwagens.

 

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze producten en dienstverlening. Daar doen wij onze uiterste best voor. Samen lopen wij vooruit!💪

Voor meer informatie en/of vragen, kunt u contact met ons opnemen via:
📞 +31 (0)10-795 18 31
📧 info@erniesoft.nl